12 жовтня 2021 р.

Всесвітній день перелітних птахів

12 жовтня проводиться Всесвітній день перелітних птахів. За підтримки Програми ООН з навколишнього середовища - ЮНЕП. Ці жовтневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.
Подія 12 жовтня - Всесвітній день перелітних птахів

Онлайн-урок біології в 6-Б класі

07.10.2021 року з учнями 6-Б класу був проведений онлайн – урок на тему: «Основні всластивості клітини. Внутрішнє середовище клітини: цитоплазма та включення». Уході уроку були розглянуті властивості, функції цитоплазми та включень.  Під час уроку увагу учнів було акцентовано на органічних та неорганічних речовинах, які входять до складу рослинної клітини.



З професійним святом !

Тиждень інформатики в школі 

У рамках проведення тижня інформатики в школі 28.09.2021 року для учнів 7-х класів було організовано урок-віртуальну екскурсію  на тему: «Різноманітність тварин рідного краю».

30.09.2021 року з учнями 6-Б класу було проведено урок-гру з використанням сервісів «Генератор ребусів» та «Word it Out» на тему: «Загальний план будови рослинної клітини».












 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  22 кв ітня – Всесвітній день Землі Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символ...